Werkwijze

123werving.nl is overzichtelijk en transparant in zijn dienstverlening. We leggen u graag in drie stappen uit hoe we uw vacature invullen:

  1. We hebben een intake met u als vacaturehouder en stellen een onderscheidende, wervende tekst op
  2. We posten de vacature op wervingssites en benaderen kandidaten actief
  3. We selecteren kandidaten, nemen telefonisch interviews met ze af en stellen de beste kandidaten aan u voor.

Het is algemeen bekend dat deze trajecten veel tijd kosten. Veel bedrijven hebben echter geen recruitmentafdeling en de HR-afdeling heeft hier vaak simpelweg geen tijd voor. Wij nemen u daarom graag alle werkzaamheden rondom de werving en selectie van kandidaten uit handen. Op zeer professionele wijze. Zodat u zich volledig op uw core business kunt richten.

Investering

"En wat kost dat dan?" vraagt u zich af. Dat valt alleszins mee. Wij ontzorgen u voor een totaalbedrag van EUR 2500 ongeacht het salaris van de kandidaat.Wij doen al het voorwerk. Het enige wat u hoeft te doen is in gesprek gaan met de potentiƫle nieuwe medewerker. En zoals gezegd: wij werken op basis van no cure no pay dus u loopt geen financieel risico.

Ter vergelijking: bij veel werving- en selectiebureaus betaalt u tussen de 18 en 25 procent over het brutojaarsalaris van een toekomstige medewerker. Wat al snel neerkomt op een bemiddelingsfee tussen de EUR 7000 en EUR 12000. Door onze LEAN werkwijze, flexibele schil van recruiters en lage overheadkosten kunnen wij u topkwaliteit leveren tegen een veel lagere prijs. Tel uit uw winst...

Drie weken exclusiviteit

Het enige wat we u vragen is exclusiviteit voor de duur van drie weken. Mochten wij daarin niet in staat zijn goede kandidaten aan te dragen, bent u vrij de vacature op een andere manier in te vullen.

Volledige transparantie en meenemen interne of aangedragen kandidaten

Wij posten de vacature met uw bedrijfslogo. Zo is het voor iedere kandidaat duidelijk bij welk bedrijf de functie openstaat. Wel zo duidelijk.

We kunnen ook interne kandidaten meenemen in de procedure. U blijft dan altijd buiten schot als een interne kandidaat niet geschikt is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kandidaat die aangedragen wordt door een collega. Het is altijd lastig als bedrijf zo'n kandidaat af te wijzen. Dit kan gevoelig liggen bij de collega. 123werving is dan echter objectief.