Kandidaten

Vind jij het ook vervelend als bureaus je benaderen met de vraag of je interesse hebt voor een functie - en dat ze je dan niet vertellen om welk bedrijf het gaat? Met daarbij de vraag of je op gesprek wilt komen waarin ze je dan pas alles vertellen over de vacature en het bedrijf? Dat snappen wij en dat gaat bij ons dan ook niet gebeuren. Wij zijn altijd 100% helder over de vacature en het bedrijf. Als je reageert op een vacature krijg je razendsnel een terugkoppeling. Dat moet ook wel want wij beloven onze klanten dat ze binnen drie weken kandidaten krijgen.

We posten onze vacatures via verschillende kanalen. Ze zijn niet te zien op deze website. Via het geselecteerde kanaal kun je direct solliciteren. Wij geven altijd een reactie. En is er een match met jouw cv en de vacature? Dan nemen wij snel contact met je op voor een telefonisch interview. Dat kan ook in de avonduren plaatsvinden als je dat prettiger vindt.

Je hebt bij ons dus 'geen gedoe'. We presenteren je gegevens alleen met jouw toestemming aan het bedrijf. Daarnaast bewaren wij jouw gegevens alleen als je ons daarvoor toestemming geeft.